Fibergruppen på G igen

Fibergruppen ringer runt och marknadsför sitt samarbete med Allente (Viaplay). De erbjuder att man får ”gratis” TV i 6 månader (tillkommer en startkostnad och fraktkostnad som inte nämns). Sedan väljer man paketlösning från bas till premium med bindningstid i två år.

De påstår i telefon att de kollektivt förhandlat fram bästa tv-leverantören – Detta är alltså bluff, det finns ingen kollektiv upphandling eller val av leverantör.
Allente som de erbjuder som mellanhand ingår som en av de valbara leverantörerna.

Jämför gärna paketerbjudandet från Fibergruppen med de 23 leverantörer som finns i IP Onlys nät. De flesta kommer troligen att ha diverse erbjudanden.
Kolla och jämför bindningstid, extra kostnader samt kommande månadskostnad

Årsmötet uppskjutet på obestämd tid

Eftersom det är olagligt att hålla sammankomster med fler än 8 personer och med hänvisning till:
”Lag (2020:198) om tillfälliga undantag för att underlätta genomförandet av bolags- och föreningsstämmor” har vi beslutat att skjuta upp årsmötet på obestämd tid.
I lagen om tillfälliga undantag finns möjligheten att göra avsteg från stadgarna parallellt med pandemilagen – vi gör en överförd tolkning för vår ideella förening (står eg. endast under egna stadgar).

Här finns senaste info om vad som gäller:

Förhoppningsvis kommer vi genom lättnader i regeln om max 8 personer kunna hålla årsmötet på plats vid bygdegården före den sista juni i år. Om inte lättnader införs till dess kommer vi att hålla årsmötet via epoströstning eller liknande.

Nuvarande styrelse sitter kvar som interimsstyrelse tills årsmötet kan hållas.

Föreningen behåller nuvarande räkenskapsår och årsmöteshandlingar skickas per epost och ytpost.
De finns även i menyn till vänster under ”Bygdeföreningen” och ”Årsmöteshandlingar”.
Spara dem till kommande årsmöte.

Ta hand om er och varandra och väl mött längre fram!!

/Styrelsen

OBS försäljare som ringer runt!

Det ringer en Dennis från Fiberguiden AB och erbjuder att Robin Eriksson kommer hem och informerar om inkoppling av fiber samt presenterar alternativ för bredbands- och TV-leverantör.
Detta bolag agerar på eget bevåg för att sälja tjänster år vissa leverantörer.
De har ingen koppling till IP Only.

För att ta del av hela utbudet av leverantörer klicka på länken nedan och fyll i din adress.

OBS NYTT DATUM ÅRSMÖTET!!!

Styrelsen har beslutat att skjuta fram årsmötet till:

LÖRDAG 27 MARS KL. 13.00

Årsmötet hålls utomhus vid Stjärnviks bygdegård.

Föreningen bjuder på korv.

Årsmöteshandlingar skickas ut i början – mitten av mars.

Eventuella förslag till årsmötet lämnas som motion till styrelsen per ytpost eller epost senast den 1 mars så att vi hinner behandla den och skicka med i årsmöteshandlingarna. Skiv en motion per förslag.
Tänk på att avsluta motionen med ett tydligt förslag som årsmötet kan rösta på.

Medlemsavgift 2021

Dax för medlemsavgiften för år 2021.

Sätt in 100 kr /person på bg 821-2979

Barn under 18 år är medlemmar gratis men meddela namn och födelseår då de bidrar till vårt föreningsstöd.

Meddela också ny/ändrad epostadress till sanna@ihrefjord.com eller 072-964 21 72

Julfest med grillning och tipspromenad

Det blev bra väder ändå och trevligt sällskap vid bygdegården som julfest.

Tretton människor och fyra hundar bevistade korvgrillningen.

Tipspromenaden på temat natur genomfördes nästan mangrant.

Barbro Wahlberg utropades till segrare med 12 av 12 före Ulla och Calle på 11 rätt.

Barbro hade efter genomgången av svaren gissat på att hon hade 11 rätt och väl hemma såg jag att det stämde….

Eftersom Ulla och Calle jobbade i lag låter vi väl Barbros vinst kvarstå välförtjänt?

GRATTIS TILL ALLA!!

dav

Julfest 10e januari 2021

• Den traditionella julfesten blir lite icketraditionell i år.

Istället för fest inne ordnar vi korvgrillning och tipspromenad utomhus.

Drop-in mellan kl. 13 och 15 den 10 januari 2021 på gården vid Stjärnviks bygdegård.

Ta med egen penna!

Välkomna önskar styrelsen!